"КОГА МОЌТА НА ЉУБОВТА ЌЕ ЈА ЗАМЕНИ ЉУБОВТА ЗА МОЌ, ЧОВЕКОТ ЌЕ ИМА НОВО ИМЕ: БОГ." - ШРИ ЧИНМОЈ

Ресурси

Добредојдовте во ресурси. Овој дел содржи библиотека на извадоци од дела на Шри Чинмој, снимки од јавни музички изведби и одбрани линкови до поврзани сајтови и статии за Шри Чинмој.

БИБЛИОТЕКА

Библиотеката содржи извадоци од дела на Шри Чинмој, снимки од јавни музички изведби, како и видео и аудио снимки од говори, интервјуа, спорт и медитации. 

www.srichinmoylibrary.com